Om oss

Låt oss bygga ditt drömhem

Välkommen in!

Vi på Karlskoga Renovering AB startade vår verksamhet för att erbjuda inom- och utomhus byggen av hög kvalitet. Vare sig det gäller lägenhet, villa, gård, eller kontor så hjälper vi dig bygga upp det bästa av miljöer för dina behov.

Innan man startar upp ett renoveringsprojekt behöver man bygga upp planer, kolla vilka tillstånd som eventuellt behövs, och därmed spara både tid och pengar. Kontakta oss för att ge form till dina renoveringsplaner, och gör dina idéer till verklighet. Och självklart gör vi en utvärdering vid avslutat arbete för att garantera att allt blev enligt kundens specifikationer.

Dessutom bygger vi med ett miljöansvarigt ideal. Detta är enkelt men viktigt – genom att sorterade sopor och använda miljövänligt material gör vi vår del för naturen.

Vem kommer för att bygga?

Våra hantverkare är lika trevliga som de är skickliga. Och de har alltid fokus på dina önskningar som kund när de ska bygga upp ett projekt. Vi kommunicerar med dig regelbundet så att du är fullt informerad om varje fråga som kan uppstå om renoveringen. Framför allt brukar dessa frågor gälla planeringen, priset och betalningen. Vi står till tjänst med materialval av högsta kvalitet. Och ovanpå all vår service så är vårt mål att erbjuda detta till marknadens bästa möjliga priser.

Så kika gärna på våra referenser för att se mer av vad vi har gjort tidigare och samlat erfarenhet inom.

Hör av dig!

Vi på Karlskoga Renovering AB arbetar både noggrant och effektivt, och kommer alltid i god tid för arbetet. Detta har gett oss ett seriöst och pålitligt anseende bland våra kunder, vilket vi fortsätter bygga på.

Så vad väntar du på? Kontakta oss, få en kostnadsfri offert, och bli vår nästa nöjda kund!

Vi hörs snart, och tack för ert intresse!