Badrumsrenovering

Kakel & Klinkers

Söker du hjälp med badrumsrenovering? Då har du kommit rätt!

Ett självklart val för varje badrum är kakel och klinkers som ger ditt badrum sin egna personlighet, vare sig du söker en klassisk känsla eller nytänkande design. Och med rätt materialval så håller det sig snyggt i många år. Vare sig det handlar om stora eller små ytor så rekommenderar vi starkt att anlita oss när det är dags att sätta in kakel och klinkers. Väck nytt liv i ditt hem med de färggrannaste av väggar och snyggaste av golv som finns på marknaden. 

Badrumsrenovering

Handfat & Badkar

Att kånka med badkar och liknande är något som är roligare och lättare när man jobbar i grupp. Så kalla på oss när badrummet behöver en uppgradering. Att hålla rent och organiserat där man tar hand om sin hygien är solklart. Blänkande kranar och skinande handfat, polerade badkar och välplacerade speglar, allt har sin plats i ett badrum. Med vår hjälp kan du sätta en tydlig budget och plan för din badrumsrenovering. Vi har renoverat ett stort antal badrum, både med dellösningar och helhetslösningar, och våra renoverare hjälper dig hela vägen från idé till slutbesiktning.

Kontakta oss gärna och börja samordna ditt projekt med oss.

Förvaring

Korgar, ställ och skåp av alla storlekar, detta och mycket mer bör man tänka på när man planerar inredningen i badrummet. Skapa en fridfull och genomtänkt miljö åt ditt hem, med gott om utrymme för badrumsmöbler och övriga saker – bland annat kosmetika och mediciner som behöver förvaras i säkra skåp. Så gör det enkelt och smidigt för dig med din badrumsrenovering, anlita våra härliga montörer för att installera allt du kan tänkas behöva. Och i slutändan, kalla oss till ett avsyningsmöte för att säkerställ att allt sitter som det ska.

Badrumsrenovering 17

Referenser