Köksrenovering

Bänkskivor & Köksöar

Bland det första man tänker på i ett kök är hur bra arbetsytan är, och med vår gedigna planering kan vi designa ett optimalt utrymme, både för matlagning och för din framtida inredning. Spara på både tid och pengar med vår hjälp. Vare sig det rör sig om trä, laminat, keramik, marmor eller annat material, så anpassar vi dina ytor efter dina önskemål. Något viktigt för familjer är om deras köksrenovering har rum för socialt umgänge, vilket vi också tar i åtanke. Hör gärna av dig till oss och få en offert som låter dig uppleva ditt köks fulla potential.

Golv & Väggar

När du behöver ändra på hemkänslan från grunden så är det golv och väggar som gäller. Våra glada montörer hjälper dig att få hem allt du behöver, och när det är monterat så kan vi även forsla bort skräpet som ligger kvar efter det gamla rummet. Behöver du hjälp med tapetseringen och golvläggning under din köksrenovering? Vi erbjuder detta också när vi renoverar ditt kök. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt material, samt ge råd som låter köket – eller övriga rum för den delen – att se professionellt designade ut.

Belysning

Diskutera med oss hur vi kan ljusa upp ditt hem. Ljuskällor behövs tänkas igenom när vi utför en köksrenovering, då alla behöver en praktisk belysning för matlagning. Mysig och unik belysning är också något som piffar upp köket och andra rum.

Köksrenovering 3

Luckor & Förvaring

Det finns nästan oändliga möjligheter när det gäller luckor för din köksrenovering. Från charmiga luckor i trä eller glas, till moderna och släta luckor, vi erbjuder dig lådfronter med anpassade mått för just dina behov. Varje kök har sin unika stil och kapacitet för förvaring, så när vi börjar köksrenoveringen är det optimalt om man har planerat noggrant, för att skapa en smidig och trivsam miljö.

Referenser